fbpx
Privacy Policy
Skip to main content

Храни се здравословно с Fit Panther

Грабни 10% отстъпка при седмичен абонамент за целодневни менюта или при поръчка на 5 и повече менюта наведнъж

Нашите доволни клиенти

Бъди първи с Fit Panther

Индивидуалните многопластови био и супер храни помaгат на „златните ни момичета“ от Ансамбъла да се хранят балансирано и полезно, така че организмът им да издържа на тренировъчен и състезателен режим и в същото време, с всяка порция получават нужните полезни хранителни вещества, строго съобразени с индивидуалните потребности на всяка една от тях.

Всички менюта са с изчислен брой калории и хранителна стойност, правилно подбрани според вкусовите предпочитания и необходимите потребности на момичетата. Храната се приготвя от висококачествени био продукти и така с безценната помощ на Fit Panther, качественото, здравословно и полезно хранене на момичетата от Ансамбъла спомага за цялостния тренировъчен и състезателен режим. Честитим им златния олимпийски медал и се гордеем с тях. Здравословната и питателна храна е природен допинг за всеки състезател.

икона с храна

Избери си меню и поръчай онлайн или по телефона. Предлагаме индивидуални здравословни и диетични хранителни планове, изцяло съобразени с твоите нужди, цели и вкусови предпочитания.

икона за доставка

ДОСТАВЯМЕ ГОТОВА ХРАНА

Ние приготвяме висококачествена храна от селектирани и БИО продукти и я доставяме готова за консумация, с прибори, до твоя дом, офис, или където пожелаеш, в рамките на град София.

икона яж и се забавлявай

ХАПВАЙ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ

Не губи време да пазаруваш, готвиш или чистиш. Наслади се на питателна и здравословна храна, заедно със семейството или колегите, и си дай повече време за любимите занимания.

В полза на здравословното хранене кухнята на „Fit Panther“ вече готви със сребърна вода.  Процесът преминава през три основни етапа:

• Филтрация 1 – Пречистване на водата със сребърни и медни йони
• Филтрация 2 – Пречистване с активен въглен
• Филтрация 3 – Пречистване и обогатяване със зеолит
Пречистената до стерилизация вода не губи своята минерализация!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Питейната вода често е наситена от опасни микроорганизми, които намират благоприятстващи условия за живот в нея. Те оказват негативно влияние върху човешкия организъм и са причина за редица възпалителни процеси. По тази причина кухня Fit Panther внедри изцяло нова технология, която подобрява качеството на ползваната питейна вода за готвене.

Системата постига това, като отделя сребърни и медни йони във водата, които унищожават наличните бактерии. Технологията подчинява своето действие върху обработката на водата по няколко различни начина преди тя да бъде готова за електро-химична обработка със сребърни и медни аноди.

• Първият етап на обработка е груба филтрация, предназначена да улови частици с големина над 60 микрона.
• Във втория етап водата преминава през магнитна група, която я прави по-податлива на въздействие в следващите процеси.
• В третия етап водата минава през филтрация с активен въглен, който отстранява от нея освен частици по-големи от 20 микрона, и органични и химични замърсители – като ароматни съединения и хлор.
• Четвъртият етап е филтрация и минерализация на водата. В този процес тя преминава през така добре познатият минерал Зеолит, който може да се добива само на няколко места в света – едно от които е България.
• Петият финален етап е обогатяване на водата със сребърни и медни йони, които я предпазват от опасни микроорганизми и я защитават дори след излагане под въздействието на околната среда.

Мисията ни е да подобрим качеството ти на живот

„Здравословна кухня за целодневни менюта  Fit Panther е тук, за да ти покаже пътя към един нов, по-лек и вкусен начин на живот. Да подобри твоето здраве и хранителни навици. Да бъде твой спътник в едно ново, по-правилно хранене.

Кухнята разполага с екип от истински професионалисти. Ние предлагаме здравословни и диетични, високоалкални менюта, богати на микро и макро нутриенти, правилно балансирани и селектирани храни, с белтъчини, мазнини и въглехидрати. Имаме менюта за отслабване, покачване на мускулна маса и поддържане на килограми.

Правилната храна носи здраве, а здравето е щастие!“

Николай Петров, основател на Fit Panther.

ПОВЕЧЕ ЗА НАС
младо момиче се храни със здравословна храна от кухнята на Fit Panther

Само подбрана храна за нашите клиенти

Възможно ли е да бъде приготвена здравословна и режимна храна с произволно подбрани продукти? Разбира се, че не. Затова ние от Fit Panther зареждаме продукти само от гарантирани и коректни доставчици, за да бъдат нашите клиенти сигурни в качеството на храната, която им доставяме.

Защо да избера кухня Fit Panther

Вкусни ястия

Fit Panther изготвя собствени хранителни планове и менюта, съчетани изцяло с целите на нашите клиенти.

Здравословни напитки

Смути, сок, фреш, чай, и други детокс напитки, даряващи ни с повече витамини, минерални вещества и жизнена енергия през целия ден.

Лично отношение

Здравословна, вкусна и прецизно калкулирана храна, изготвена според индивидуалните ти цели и физически показатели.

Любими рецепти

Най-доброто от българската и световна кухня, приготвено с внимание и грижа и съобразено с твойте индивидуални нужди.

Най-поръчвани

 • Протеиново стандарт меню

  47.30 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече менюта наведнъж - 42.57 лв.

 • Балансирано меню

  44.00 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече менюта наведнъж - 39.6 лв.

 • Високо протеиново фитнес меню

  57.00 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече менюта наведнъж - 51.3 лв.

 • Стандарт без закуска

  41.00 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече менюта наведнъж - 36.9 лв.

Ползвам вече втора седмици и съм страшно доволно. Менюто е съобразено с нуждата ми от безглутеново хранене. Качествени и разнообразни продукти. Дори плодовете в този зимен сезон са най-различни и страшно вкусни. Ако трябва да си приготвям храната сама в къщи едва ли ще мога да си осигуря подобно разнообразие.

Ваня Зойнова

Впечатлен съм от вниманието, разбирането и удовлетворяване желанията на клиента - в малко фирми се среща. Храната е разнобразна и много вкусна, вероятно защото е приготвена с любов и според вкуса на клиента . Благодаря Ви - Супер сте!

Боян Димов

Вкусно и разнообразно меню. Всичко се прави с много желание и си личи от пръв поглед. Използват само качествени продукти и съобразяват менюто индивидуално, според нуждите на всеки клиент. Винаги са любезни и готови да помагат със съвети и насоки. Благодаря!

Валентин Шарланов

Топ! Препоръчвам горещо! С добрата и точна храна идва не само доброто тяло, а и вътрешно спокойствие и по-лек и спокоен живот!

Зорница Димитрова

Благодаря ви, Fit Panther - Фитнес меню! Чрез вашата храна отслабнах 14 кг за 50 дни. Страхотни сте!

Павел Павлов

С програма от Fit Panther свалих 22кг. - само за 3 месеца. Това промени не само външният вид, но и здравословното ми състояние. Искрено благодаря на г-н Николай Петров за съветите, които получавах през целият период на хранителния ми режим. Продължавам да се храня със Фитнес меню и го препоръчвам горещо на всички, които държат на здравето си.

Павлина Консулова

Фит Блог

сребърна вода течаща през сребърен чайникЗдравословно хранене

Сребърната вода – най-мощният природен антитоксин и съюзник на нашето здраве

Освен природните лечебни билки в битката за нашето здраве се включва и Менделеевата таблица, част от чиито микроелементи имат едни от най-силните оздравителни и общо…
24/12/2021
знак за рециклирани опаковки към храните

Здравословна кухня Fit Panther промени изцяло своята визия, като премина на хартиени опаковки и (100% Compostable) БИОразградими чаши, направени от растения, плюс стъклени бутилки